Prowadzącym program Hell's Kitchen. Piekielna Kuchnia jest Wojciech Modest Amaro

i

Autor: "Hell's Kitchen. Piekielna Kuchnia"/Polsat Prowadzącym program "Hell's Kitchen. Piekielna Kuchnia" jest Wojciech Modest Amaro

Casting do Hell's Kitchen w Łodzi. Jak się do niego przygotować?

2015-11-12 10:38

Ruszyły castingi do V edycji "Hells Kitchen. Piekielna Kuchnia", jednym z przystanków jest Łódź. Podpowiadamy, jak się przygotować.

Na odważnych miłośników gotowania organizatorzy programu "Hells Kitchen. Piekielna Kuchnia" czekać będą w Łodzi już 16 listopada w klubie Łódź Kaliska mieszczącym się w bramie przy ul. Piotrkowskiej 102 w godz. 10-18. W castingu mogą wziąć udział osoby profesjonalnie lub amatorsko zajmujące się gotowaniem. Zgłaszający się może, ale nie musi być zatrudniony w lokalu gastronomicznym. Ważne jest natomiast, by był pełnoletni i posiadał stałe miejsce zamieszkania w Polsce lub posiadał polskie obywatelstwo. W konkursie nie mogą brać udziału osoby, w stosunku do których toczy się jakiekolwiek postępowanie karne lub cywilne.

Casting do Hell's Kitchen w Łodzi - dokumenty do wypełnienia

Podczas castingu do "Hell's Kitchen. Piekielna Kuchnia" do wypełnienia będzie ankieta. Warto dobrze zastanowić się nad odpowiedzimi - padną w niej takie pytania jak np.: Jak nazywałaby się potrawa o Tobie? Jakiej potrawy nigdy byś nie zjadł/-a? Czego nie potrafisz ugotować? Jakie jest Twoje popisowe danie czy też czego w związku z udziałem w programie obawiasz się najbardziej? Organizatorzy programu chcą także poznać Waszą rodzinę i przyjaciół, którzy w dalszym etapie konkursu będą zapraszani do udziału.

Ci, którzy z jakiejś przyczyny nie mogą pojawić się osobiście, mogą wysłać swoją autoprezentację na adres: [email protected].


Kulinarne reality show "Hell's Kitchen. Piekielna Kuchnia" to polska wersja brytyjskiego programu o tej samej nazwie. Prowadzącym programu jest Wojciech Modest Amaro. Uczestnicy grają o wysoką stawkę - 100 tys. złotych.