
i
14 lutego restauracja IKEA w Porcie Łódź nabrała wyjątkowego klimatu. Już od wejścia można było poczuć romantyczny nastrój Walentynek. Restauracja, w której na co dzień jest gwarno zamieniła się w ekskluzywny lokal. Tego dnia były tu dwuosobowe stoliki, muzyka na żywo i osobista obsługa kelnerska.

i

i
W menu, zamiast znanych i popularnych klopsików, znalazły się afrodyzjaki i wykwintne dania takie jak m.in.: gicz cielęca z warzywami podana z gratinem ziemniaczano-brokułowym, roladki z bakłażana z kaszą kuskus, kaparami, cebulą i pistacjami, podane z pieczonymi ziemniakami czy też grillowane warzywa z krewetkami i masełkiem ziołowym. Na deser na przykład gruszka gotowana w czerwony winie z lodami waniliowymi lub ciasto bananowe ze świeżymi owocami polane gorzką czekoladą.

i
Wśród par byli zaawansowani stażem oraz ci, których uczucie dopiero rozkwita. Wszystkich łączą emocje i przeświadczenie, że miłość można spotkać dosłownie wszędzie.

i
W ten szczególny wieczór wybraliśmy się tam z kamerą. Sprawdzaliśmy nie tylko, jak bawią się goście, była to również okazja, by porozmawiać o miłości. Zobaczcie naszą relację:
Artykuł sponsorowany